Velkommen til Vansjø Båtforening

Vansjø båtforening fra B post til sky!

-Vansjø båtforening etablerer nytt styringssystem

Havneweb.no er ett skybasert styringssystem som gir deg som medlem tilgang til informasjon fra foreningen og mulighet til å vedlikeholde dine egne data.

Systemet gir medlemmene oversikt over båtplassen, fakturaer, vakter og dugnader m.m. Kommunikasjon mellom medlemmene og båthavnen vil foregå elektronisk, enten direkte i systemet eller via mail og sms, du vil blant annet motta dine fakturaer på mail.

For å lykkes med god service er det viktig at havnen har oppdatert informasjon om medlemmene.
Vi ber våre medlemmer om å logge inn og oppdatere informasjon som mailadresse, mobilnummer og båtype direkte på din egen medlemsside. Har du ikke fått tilsendt login så ta kontakt så hjelper vi deg i gang.

Årsmøte 

Årsmøte 2017 ble avholdt i utleielokalet 3/3-2017, på årsmøtet ble det redegjort for foreningens arbeid i 2016 og foreningens økonomi. Styremedlemmer ble valgt og foreningen ble organisert og tilpasset dagens situasjon og oppdaterte vedtekter. Damegruppen bidro med økomisk gave til system for administrasjon av havna. Kvelden ble avsluttet med at medlemmene samlet seg til ett sosialt lag.
Protokoll, styresammensetning og oppdaterte vedtekter vil bli tilgjengelig på medlemmenes sider.  

Selskapslokaler

Foreningen tilbyr utleie av selskapslokale med plass til 65 gjester, og mulighet for  tilknyttet stue med salonger og bord. Dersom du ønsker å leie lokalet, fyll ut og send inn utleieskjemaet